Video Chiria este mai scumpă decât rata la "Prima casă"

Chiriile apartamentelor din Bucureşti au scăzut cu aproximativ 20% de la începutul anului, dar în momentul de faţă sunt mai mari decât ratele lunare pentru un credit acordat prin programul "Prima casă", reiese din datele băncilor şi agenţiilor imobiliare, informează Ziarul Financiar.

17 afișări

Astfel, chiria medie solicitată pentru un apartament cu două camere din Bucureşti se ridică în luna iulie la 423 de euro/lună, potrivit datelor monitorizate de firma AnunturiParticulari.

Citeşte mai multe despre costurile unui apartament în Bucureşti pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici