Chirie de 10.000 de euro pentru o locuinţă din Bucureşti

Bugetele considerabile de care dispun fac din managerii străini cei mai râvniţi clienţi ai agenţiilor imobiliare. Unul dintre aceştia plăteşte o chirie anuală care echivalează cu preţul unui apartament de lux.

23 afișări
Imaginea articolului Chirie de 10.000 de euro pentru o locuinţă din Bucureşti

Chirie de 10.000 de euro pentru o locuinţă din Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Este cazul celei mai semnificative tranzacţii încheiate pe piaţa locală. "Cea mai extravagantă reşedinţă închiriată de la începutul crizei este un penthouse cu cinci dormitoare, de 350 de metri pătraţi utili, de pe Şoseaua Nordului. Apartamentul se desfăşoară pe două nivele ale unei clădiri noi şi beneficiază de terase suspendate cu vedere la parcul Herăstrau ce totalizează 250 de metri pătraţi, jacuzzi exterior sau şeminee. Valoarea chiriei lunare este de 8.000 de euro, plus TVA", a declarat pentru gândul Raluca Plaviţă, consultant al companiei de consultanţă DTZ Echinox.

Citeşte mai multe despre chiriile din Bucureşti pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici