Ciculaţia pe A1, oprită pe sensul Piteşti-Bucureşti din cauza unui incendiu de vegetaţie

Circulaţia rutieră pe Autostrada Bucureşti-Piteşti la kilometrul 91, pe sensul dinspre Piteşti spre Bucureşti a fost oprită, miercuri după-amiază, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată, pompierii reuşind să stingă focul după o intervenţie care a durat aproape o oră şi jumătate.

197 afișări
Imaginea articolului Ciculaţia pe A1, oprită pe sensul Piteşti-Bucureşti din cauza unui incendiu de vegetaţie

Ciculaţia pe A1, oprită pe sensul Piteşti-Bucureşti din cauza unui incendiu de vegetaţie (Imagine: Tudor Costi/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei A1, comisar şef Emilian Buican, intervenţia pompierilor a fost dificilă din cauza fumului dens, pe parcursul operaţiunii circulaţia fiind dirijată de către cinci echipaje de poliţie.

"Suprafaţa pe care s-a manifestat focul este mare, aproximativ jumătate de hectar şi pe vreo 30 de metri în adâncime, adică de la autostradă spre câmp. În acest moment, traficul rutier pe sensul Piteşti-Bucureşti, deviat temporar prin Căteasca şi Leordeni a fost reluat, iar circulaţia la kilometrul 91 se desfăşoară normal pe ambele sensuri. Trebuie să spun că există o problemă cu aceste incendii, am avut peste o sută în ultimele trei luni, cele mai multe sesizate prin 112 de către şoferi, însă din fericire nu am avut accidente", a spus Emilian Buican.

În prezent, pompierii încearcă să afle cine sunt proprietarii terenului cultivat cu porumb, care a fost afectat de incendiu, existând suspiciunea că focul ar fi fost provocat de arderea resturilor vegetale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici