Cinci persoane rănite în urma unui accident în care a fost implicat un autocar, la Constanţa

Cinci persoane au fost rănite, joi seară, după ce autocarul în care se aflau şi care era plin cu pasageri a fost implicat într-un accident rutier pe un drum judeţean din Constanţa, între localităţile Siliştea şi Tortomanu.

26 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane rănite în urma unui accident în care a fost implicat un autocar, la Constanţa

Cinci persoane rănite în urma unui accident în care a fost implicat un autocar, la Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Paula Anghel, în autocar se aflau 35 de persoane, iar cinci dintre acestea au fost rănite după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a ajuns în afara şoselei.

Conform sursei citate, patru dintre răniţi au fost preluaţi de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar celălalt a fost preluat de un echipaj SMURD şi vor fi transportaţi la spital.

La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de descarcerare, dar acesta nu a mai intervenit deoarece victimele reuşiseră să iasă din autocar.

Şeful Poliţiei Rutiere Constanţa, Constantin Dancu, a declarat că autocarul s-a răsturnat. El a precizat că accidentul s-a petrecut după ce s-a oprit motorul autovehiculului, într-o curbă.

Conform sursei citate, pasagerii din autocar sunt muncitoti ai unei firme, care se întorceau de la lucru.

Şeful Poliţiei Rutiere Constanţa a confirmat că în urma accidentului au fost rănite cinci persoane şi a precizat că starea acestora nu este gravă.

În urma accidentului drumul nu a fost blocat, autocarul răsturnându-se în afara şoselei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici