Cinci plaje apropiate pe care nu găseşti picior de român

Există încă locuri magice în Europa. Există încă plaje pe care n-au ajuns invadatorii români, deşi destinaţiile sunt bătătorite de ai noştri. Grecia, Italia, Maroc, Turcia şi Croaţia ascund unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa şi Mediterană.

185 afișări
Imaginea articolului Cinci plaje apropiate pe care nu găseşti picior de român

Cinci plaje apropiate pe care nu găseşti picior de român (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Navagio, Grecia. Situată în nordul insulei ioniene Zakynthos, plaja Navagio, numită până în anii 80 Agios Georgios, este astăzi printre cele mai cunoscute imagini ale Greciei. Şi-a căpătat noul nume după un naufragiu întâmplat în urmă cu mai bine de 20 de ani. Pe întinderea albă de nisip şi pietricele mici rotunde, a rămas azi mărturie a acelei nopţi doar Panagiotis, o navă construită în Scoţia în 1937, acum acoperită de rugină, care transporta ţigări de contrabandă.

Citeşte mai multe despre plajele unde nu au ajuns românii pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici