Cinci tineri, un apartament închiriat şi „marfă” gata de vândut. Au fost prinşi în flagrant. Mesajul MAI: „Rămânem pe litoral şi nu numai!”

  • Iluzia banilor făcuţi uşor vine cu un preţ mare, cel al libertăţii.
  • Poliţiştii de la Ministerul de Interne au prins în flagrant cinci tineri care se pregăteau să vândă droguri la un festival de pe litoral.
2135 afișări
Imaginea articolului Cinci tineri, un apartament închiriat şi „marfă” gata de vândut. Au fost prinşi în flagrant. Mesajul MAI: „Rămânem pe litoral şi nu numai!”

Captură video MAI

Patru bărbaţi şi o femeie cu vârste între 25 şi 35 de ani au închiriat un apartament chiar în apropierea unui festival care era anunţat că se va desfăşura pe litoral, pentru a depozita droguri şi a le vinde ulterior în cadrul evenimentului.
 
Însă poliţiştii au intrat pe fir şi le-au dejucat planul. Acum, tinerii au dosar penal pentru trafic de droguri.
 
„Tot după un plan, mult mai bine pus la punct, au fost prinşi în flagrant. Imaginile sunt de la percheziţia apartamentului  închiriat.
Finalul: DOSAR PENAL PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ŞI MARE RISC. Rămânem pe litoral şi nu numai! O zi frumoasă tuturor! Pentru amatorii sau profesioniştii de “senzaţii tari”, să ne vedem cu bine!”, au transmis reprezentanţii MAI.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici