Cine a spus că se scumpesc călătoriile? Zboruri spre Paris, Roma şi Milano cu 10% mai ieftine faţă de anul trecut

  • Roma, Milano şi Paris sunt în topul rezervărilor de bilete de de avion
  • Un zbor pe ruta Dortmund-Bucureşti a costat 6 euro în această perioadă
  • Plăteşti pe un bilet de avion cu 10% mai puţin faţă de anul trecut
1269 afișări

 

Te gândeşti la un city-break? Asta face şi Irina care încă aşteaptă să plece în Israel, după ce vacanţa i-a fost amânată din cauza pandemiei. Dacă şi tu vrei să pleci în concediu, să ştii că preţurile biletelor de avion sunt cu 10% mai mici faţă de cele de anul trecut.

Media tarifului unei călătorii dus-întors este de 163 euro comparativ cu 181 euro, în acelaşi interval din 2019. În topul căutărilor sunt Paris, Roma sau Milano. Există însă interes şi pentru destinaţii care nu sunt pe lista verde, ca Londra sau Bruxelles.

Dacă te hotărăşti să pleci în străinătate, nu uita să verifici şi condiţiile de intrare în ţara respectivă. În Austria, Cipru sau Emiratele Arabe poţi să îţi faci testul pentru coronavirus în aeroport. În Grecia şi Turcia îţi este măsurată doar temperatura. 

„După trei luni de pauză abia aştept să călătoresc din nou. Aveam programată o vacanţă în Israel şi abia aştept să ajung acolo în toamnă”, spune Irina. 

Claudia Tocilă, director de marketing Vola.ro, explică ce condiţii trebuie să îndeplinească turiştii pentru a intra în ţara de destinaţie. 

„În ceea ce priveşte restricţiile, sfătuim călătorii să verifice şi să respecte condiţiile de intrare în ţările de destinaţie. Spre exemplu, unele state solicită un certificat de sănătate la care este ataşat un test COVID în ultimele 48 sau 72 de ore. Ţări precum Italia, Ungaria nu solicită astfel de teste şi nu fac controale de sănătate. Nu este nevoie de izolare nici acolo, nici la întoarcerea în România”, a spus aceasta. 

Preţuri pentru călătorii cu avionul

1- 5 iulie: Bucureşti - Roma  - 38 euro

1 - 5 iulie: Bucureşti – Milano – 30 euro

1- 5 iulie: Bucureşti – Paris – 40 euro

1- 5 iulie: Bucureşti -  Viena – 35 euro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici