Ciolacu şi Iohannis transmit condoleanţe familiei celor patru români care au murit în accidentul din Veneţia

Premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele României, Klaus Iohannis, au transmis miercuri seara condoleanţe familiei celor patru români care şi-au pierdut viaţa în accidentul de autocar de marţi din Italia.

461 afișări
Imaginea articolului Ciolacu şi Iohannis transmit condoleanţe familiei celor patru români care au murit în accidentul din Veneţia

Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

„Doresc să transmit condoleanţe familiei celor patru români care şi-au pierdut viaţa în teribilul accident de autocar de ieri din Italia. Ministerul Afacerilor Externe, Ambasada României la Roma şi Consulatul General al României la Trieste fac toate demersurile necesare în vederea parcurgerii tuturor procedurilor pentru repatrierea trupurilor neînsufleţite. Dumnezeu să-i odihnească!”, a transmis şeful Guvernului.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj miercuri seara.

„Profund îndurerat de veştile de ultimă oră venite din Italia privind tragicul accident produs la Mestre, care a curmat şi vieţile a patru cetăţeni români. Transmit condoleanţe şi multă putere familiei îndoliate, în aceste momente de grea încercare”, a scris şeful statului.

Patru români se numără printre victimele accidentului de marţi, în localitatea Mestre, Italia, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe.

MAE anunţă că echipa consulară mobilă s-a deplasat la unitatea medicală unde au fost transportate trupurile neînsufleţite pentru a intra în legătură cu membrii de familie, în vederea acordării asistenţei consulare specifice în astfel de situaţii.

Ambasada României la Roma şi Consulatul General al României la Trieste continuă dialogul cu autorităţile locale şi vor acorda întregul sprijin, în limita competenţelor, în vederea repatrierii trupurilor neînsufleţite şi eliberarea certificatelor de deces.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici