Circulaţia autovehiculelor este afectată de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară

Circulaţia rutieră se desfăşura cu dificultate, luni dimineaţă, din cauza ceţii dense, pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Teleorman, Maramureş, Harghita, Neamţ, Bacău, Botoşani, Vrancea, Constanţa, Dolj, Olt şi Argeş, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

2 afișări
Imaginea articolului Circulaţia autovehiculelor este afectată de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară

Circulaţia autovehiculelor este afectată de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară

Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să folosească atât luminile de întâlnire, cât şi pe cele de ceaţă. De asemenea, reaminteşte obligaţia legală de a se circula cu o viteză care să nu depăşească 30 de km/h în localităţi şi 50 de km/h în afara acestora, când ceaţa reduce vizibilitatea sub o sută de metri. O asemenea viteză permite evitarea producerii unor drame pe drumurile publice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici