Circulaţia este restricţionată pe DN 76 pentru realizarea lucrărilor la viaductul autostrăzii A1

Circulaţia este restricţionată, luni, pe DN 76 pentru realizarea lucrărilor la viaductul proiectat al autostrăzii A1, în localitatea Şoimuş, potrivit unui comunicat transmis luni de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

97 afișări
Imaginea articolului Circulaţia este restricţionată pe DN 76 pentru realizarea lucrărilor la viaductul autostrăzii A1

Luni, 23 octombrie, antreprenorul care construieşte Lotul 4 al autostrăzii Lugoj - Deva, Asocierea Tehnostrade S.R.L. – Spedition UMB SRL, începe montarea grinzilor pentru realizarea viaductului de la km 97+750, respectiv la pasajul de la km 99+210 de pe lotul amintit.

Pentru execuţia lucrărilor de realizare a viaductului proiectat al autostrăzii A1 (km 97+750 din proiect) se închide circulaţia pe DN 76, pentru câte 30 de minute la interval de două ore, pe sectorul cuprins între km 2+415 – 2+480 – localitatea Şoimuş.

Pentru execuţia lucrărilor de realizare a viaductului proiectat al autostrăzii A1 (km 99+210 din proiect) se închide circulaţia pe DN 76 pentru câte 30 de minute, la interval de două ore, pe sectorul cuprins între 0+000 – km 0+690 (Podul Şoimuş).

CNAIR prezintă următoarele rute opţionale: dacă participanţii la trafic circulă pe A1 de la Sibiu spre Deva, să coboare de pe autostradă la Nodul Simeria, dacă circulă spre Sibiu, să traverseze Deva – Simeria şi să urce pe A1 la Nodul Simeria, dacă circulă spre Brad, să folosească DJ 709 A, Brănişca – Ţebea.

Pentru execuţia lucrărilor de realizare a viaductelor de pe autostrada A1, Lotul 4, se instituie restricţii de circulaţie pe DN 76 şi pe sectorul cuprins între km 4+135 – 4+240, în zona localităţii Bejan, judeţul Hunedoara, pe jumătate de cale, circulaţia fiind dirijată cu semafoare. Toate lucrările se execută numai în timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală, precizează CNAIR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici