Circulaţia pe Bulevardul Ghencea din Capitală, deschisă pe patru benzi

  • Circulaţia pe Bulevardul Ghencea a fost deschisă pe patru benzi, luni.
  • În faţa stadionului Ghencea va fi o nouă staţie de tramvai, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.
1636 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Bulevardul Ghencea din Capitală, deschisă pe patru benzi

Sursa foto: captură video Facebook / Nicuşor Dan

„Tocmai am dat drumul la circulaţia pe patru benzi între şoseaua Braşov şi stadionul Ghencea. Este unul din tronsoanele lucrării pe care o avem. Înainte de asta au trebuit mutate toate reţelele de apă, canalizare, cele trei feluri de curent, firele de telefon, gaz. S-au făcut instalaţiile de semaforizare, indicatoarel rutierele şi trecerile de pietoni”, spune Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei precizează că în faţa stadionului Ghencea va fi o nouă staţie de tramvai. De asemenea, se înfiinţează şi o nouă trecere de pietoni.

„Pentru segmentele care rămân de la Râul Doamnei încolo am semnat contractul cu o firmă foarte serioasă şi cam în doi ani o să avem linie de tramvai, patru benzi şi parcare”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici