Circulaţia rutieră pe DN1, la Azuga, va fi blocată o oră miercuri noapte

Circulaţia rutieră va fi complet blocată, timp de o oră, în noaptea de miercuri spre joi, pe drumul naţional 1, pe Valea Prahovei, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la un pasaj de cale ferată în oraşul Azuga.

14 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră pe DN1, la Azuga, va fi blocată o oră miercuri noapte

Circulaţia rutieră pe DN1, la Azuga, va fi blocată o oră miercuri noapte (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Prahova, circulaţia rutieră pe DN 1 va fi închisă la kilometrul 133 + 450 de metri, în localitatea Azuga, în noaptea de miercuri spre joi, între orele 02:00 şi 03:00.

Măsura restricţionării traficului va fi luată pentru a permite executarea unor lucrări de reparaţii la un pasaj de cale ferată.

În intervalul orar menţionat, traficul rutier pe ambele sensuri va fi deviat pe ruta DN 1, de la kilometrul 53 + 950 de metri, din oraşul Ploieşti pe DN 1 A până la DN 1 kilometrul 160 + 715 metri, în oraşul Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici