Circulaţia se desfăşoară în condiţii normale pe şoselele principale

Pe autostrada A 2 Bucureşti-Constanţa, traficul se desfăşoară în condiţii de ploaie uşoară între Bucureşti şi Lehliu, pe un carosabil umed.

61 afișări
Imaginea articolului Circulaţia se desfăşoară în condiţii normale pe şoselele principale

Circulaţia se desfăşoară în condiţii normale pe şoselele principale

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A 1 Bucureşti-Piteşti, A 3 Bucureşti-Ploieşti, A 4 Ovidiu-Agigea şi DN 1 Ploieşti-Braşov, circulaţia se desfăşoară în general pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic.

Pe autostrada A 2 Bucureşti-Constanţa, traficul se desfăşoară în condiţii de ploaie uşoară între Bucureşti şi Lehliu, pe un carosabil umed, cu valori normale.

Se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, pe DN 1 în Tâncăbeşti, Săftica şi Petreşti, în direcţia către Bucureşti, pe DN 1A în Mogoşoaia şi DN 7 în Chitila, pe acelaşi sens de mers, precum şi pe Centura Capitalei, în special în localităţile din partea sudică.

De asemenea, valorile de trafic încep să crească şi pe celelalte artere rutiere de la intrările în Bucureşti şi marile oraşe.

Şoferii sunt sfătuiţi să conducă cu atenţie sporită, să păstreze distanţa în trafic, să evite manevrele periculoase şi să adapteze viteza în funcţie de condiţiile de trafic. Este important să fie precauţi şi să conducă în siguranţă pe tot parcursul călătoriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici