Circulaţia TIR-urilor prin Vama Porţile de Fier I, oprită. În Serbia este Cod roşu de ninsori

Circulaţia TIR-urilor prin Vama Porţilor de Fier I, pe sensul de ieşire din ţară, a fost oprită duminică, autovehiculele de tonaj greu nemaiputând intra în Serbia, unde este Cod roşu de ninsoare şi viscol.

359 afișări
Imaginea articolului Circulaţia TIR-urilor prin Vama Porţile de Fier I, oprită. În Serbia este Cod roşu de ninsori

Circulaţia TIR-urilor prin Vama Porţile de Fier I, oprită. În Serbia este Cod roşu de ninsori (Imagine: Balazs Attila/Mediafax Foto)

Prefectul judeţului Mehedinţi, Ion Mîţu, a declarat că restricţia a intrat în vigoare duminică, începând cu ora 11.00.

"Le oprim pe dreapta, la intrare în Vama Porţile de Fier I, întrucât în Serbia este Cod roşu de ninsori. Pe sensul de intrare în ţară, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale, fără restricţii", a spus Mîţu.

Potrivit sursei citate, circulaţia TIR-urilor prin Vama Porţile de Fier I va rămâne închisă până când autorităţile din Serbia vor anunţa că drumurile au fost deszăpezite.

TIR-urile vor fi oprite la intrarea în Vama Porţile de Fier I, în parcări.

În acelaşi timp, poliţiştii de frontieră îi sfătuiesc pe cei care vor să iasă din ţară cu autoturisme să renunţe la drum, dacă nu este absolut necesar având în vedere Codul roşu din Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici