Circulaţie bară la bară pe DN 22 C Cernavodă-Constanţa

Circulaţia rutieră pe principalul drum spre litoral din judeţul Constanţa, respectiv DN 22C Cernavodă – Constanţa, se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţă, autoturismele circulând bară la bară pe o porţiune de aproximativ 20 de kilometri.

33 afișări
Imaginea articolului Circulaţie bară la bară pe DN 22 C Cernavodă-Constanţa

Circulaţie bară la bară pe DN 22 C Cernavodă-Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, poliţiştii de la Brigada Rutieră se află în zonele aglomerate pentru a interveni dacă situaţia o va impune.

Astfel, echipaje de Poliţie se află în zona pasajului de cale ferată de la Poarta Albă, în dreptul sensului giratoriu de la Medgidia, dar şi la trecerile pentru pietoni din localităţile Poarta Albă, Castelu şi Satu Nou.

Pentru fluidizarea traficului pe DN 22C, poliţiştii le recomandă şoferilor ca rută alternativă DN2A – Constanţa – Hârşova – Slobozia şi în continuare DN2 Urziceni – Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici