Circulaţie deviată pe Drumul Expres dintre Balş şi Slatina din cauza unui accident

O persoană a fost rănită într-un accident rutier produs vineri pe Drumul Expres 12 Balş - Slatina, din judeţul Olt, circulaţia fiind deviată pe Drumul Naţional 65 până la finalizarea cercetărilor.

189 afișări
Imaginea articolului Circulaţie deviată pe Drumul Expres dintre Balş şi Slatina din cauza unui accident

Circulaţie deviată pe Drumul Expres dintre Balş şi Slatina din cauza unui accident

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, soldată cu rănirea unei persoane.

Accidentul a avut loc pe DEx 12 Balş – Slatina, în zona localităţii Balş, judeţul Olt.

Circulaţia a fost deviată pentru aproximativ 30 de minute către DN 65 prin interiorul oraşului Balş, până la finalizarea cercetărilor la locul accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici