Circulaţie dificilă în Constanţa din cauza zăpezii - VIDEO

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, marţi dimineaţă, în judeţul Constanţa, din cauza zăpezii, însă toate drumurile naţionale şi majoritatea celor judeţene sunt practicabile.

111 afișări
Imaginea articolului Circulaţie dificilă în Constanţa din cauza zăpezii - VIDEO

Circulaţie dificilă în Constanţa din cauza zăpezii (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, inspectorul Marius Ghiţă, singurul drum judeţean blocat, marţi dimineaţă, din cauza zăpezii, este DJ 391 Mangalia - Negru Vodă, în dreptul localităţii Cotu Văii.

Totodată, se circulă cu dificultate şi pe DJ 228, care face legătura între DN 2A şi DN 22C, în zona Nazarcea. De asemenea, din cauza depunerilor de zăpadă din ultimele 12 ore sunt blocate şi drumurile comunale care leagă localităţile Peştera de Medgidia, Ciocârlia de Lanurile, Adamclisi de Zorile, Ciocârlia de Valea Dacilor şi Deleni de Şipote.

Pe de altă parte, traficul rutier a fost întrerupt, marţi dimineaţă, pe DN 22C, în zona ecluzei de la Cernavodă de pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, din cauza unui autotren care a derapat, dar situaţia a fost remediată în scurt timp. În acelaşi loc, circulaţia a fost blocată, luni seară, timp ce peste două ore, din cauza unei autocisterne încărcate cu GPL care rămăsese în pană pe partea carosabilă.

Inspectorul Marius Ghiţă a declarat că şi pe arterele din municipiul Constanţa se circulă în condiţii dificile şi au fost organizate filtre la ieşirile din oraş pe principale drumuri naţionale, poliţiştii verificând ca autoturismele să fie dotate cu lanţuri, nisip şi lopeţi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici