Circulaţie feroviară întreruptă între Focşani şi Bucureşti, din cauza unui incendiu de vegetaţie

Circulaţia feroviară pe relaţia Focşani-Bucureşti este întreruptă, marţi seara, din cauza unui incendiu de vegetaţie izbucnit în apropierea căii ferate. Pompierii din Vrancea intervin pentru stingerea focului.

146 afișări
Imaginea articolului Circulaţie feroviară întreruptă între Focşani şi Bucureşti, din cauza unui incendiu de vegetaţie

Circulaţie feroviară întreruptă între Focşani şi Bucureşti, din cauza unui incendiu de vegetaţie

Potrivit ISU Vrancea, circulaţia feroviară este blocată, marţi seara, pe direcţia Focşani-Bucureşti, din cauza unui incendiu de vegetaţie produs în apropierea căii ferate.

Pentru stingerea focului intervin pompierii din cadrul Detaşamentului Focşani şi voluntari de la SVSU Gugeşti.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, au mai anunţat reprezentanţii ISU Vrancea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici