Trafic îngreunat. Circulaţie în condiţii de ploaie şi ceaţă pe principalele artere rutiere din zona de Sud a ţării

  • Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ploaie şi ceaţă pe autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti şi pe DN 1 Bucureşti - Braşov.
  • Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 23, pe ambele sensuri, traficul este restricţionat pe banda a doua.
177 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat. Circulaţie în condiţii de ploaie şi ceaţă pe principalele artere rutiere din zona de Sud a ţării

Circulaţie în condiţii de ploaie şi ceaţă pe principalele artere rutiere din zona de Sud a ţării

Centrul Infotrafic transmite, joi dimineaţa, că pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Bucureşti-Braşov, se circulă în condiţiile unui carosabil umed, în aceste zone fiind semnalată o ploaie uşoară.

Pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 170 - 212, este semnalată ceaţă, care reduce vizibilitatea pe alocuri sub 100 metri.

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 23 (Bolintin Deal, judeţul Giurgiu), pe ambele sensuri, traficul este restricţionat pe banda a doua, până în 15 iunie, pentru lucrări de reparaţie la pod.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici