Circulaţie îngreunată de zăpadă pe toate drumurile din judeţul Suceava

Circulaţia rutieră în judeţul Suceava se desfăşoară în condiţii de iarnă în urma ninsorilor din noaptea de marţi spre miercuri, fără să fie înregistrate blocaje, iar echipe de deszăpezire acţionează pe majoritatea traseelor împrăştiind materiale antiderapante.

15 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată de zăpadă pe toate drumurile din judeţul Suceava

Circulaţie îngreunată de zăpadă pe toate drumurile din judeţul Suceava (Imagine: Mediafax Foto)

Prefectul de Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat, miercuri, că pe toate drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, stratul de zăpadă nou depus fiind de aproximativ doi centimetri, iar pe toate traseele acţionează utilaje de deszăpezire, fără să existe artere blocate.

El a mai spus că în cursul serii de marţi a verificat pregătirea pentru intervenţii la deszăpezire a firmei care a câştigat licitaţia în zonă, UMB Spedition, constatând că în depozite sunt stocuri de materiale antiderapante pentru o lună, iar firma va aduce în judeţ până la sfârşitul săptămânii utilaje necesare intervenţiilor pe "maxim de sarcină".

"Încă de marţi seara au început să mai vină utilaje şi cred că sunt suficiente pentru a face faţă vârfului de sarcină", a spus Doroftei.

El a mai arătat că până la sfârşitul săptămânii va verifica organizarea şi pregătirea de iarnă atât pentru intervenţiile pe drumurile judeţene, cât şi pe raza localităţilor din judeţ.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Daniel Cadariu, a declarat, miercuri, că pe toate drumurile judeţene din Suceava se circulă în condiţii de iarnă.

El a menţionat că echipe de deszăpezire acţionează pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil şi cu materiale antiderapante pentru menţinerea în condiţii de iarnă a circulaţiei rutiere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici