Circulaţie îngreunată pe A2, A4 şi multe artere din nouă judeţe, din cauza ceţii dense

Circulaţia se desfăşoară, la ora transmiterii ştirii, în condiţii de ceaţă densă pe Autostrada A2, pe Autostrada A4 şi pe multe artere din judeţele Alba, Brăila, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Harghita, Ialomiţa, Mureş şi Tulcea.

192 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe A2, A4 şi multe artere din nouă judeţe, din cauza ceţii dense

Circulaţie îngreunată pe A2, A4 şi multe artere din nouă judeţe, din cauza ceţii dense

„La această oră se circulă în condiţii de ceaţă densă pe Autostrada A2 între kilometrii 135 – 210 (Feteşti - Constanţa), pe Autostrada A4 Ovidiu – Agigea”, informează reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă şi pe multe artere rutiere din judeţele Alba, Brăila, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Harghita, Ialomiţa, Mureş şi Tulcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ceata,
autostrada

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici