Circulaţie îngreunată pe cele două autostrăzi şi pe mai multe drumuri naţionale, din cauza ceţii

Circulaţia rutieră este îngreunată, joi seară, pe cele două autostrăzi şi pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Vaslui, Prahova, Vâlcea, Mehedinţi şi Ilfov, din cauza ceţii, pe unele porţiuni de drum vizibitatea fiind redusă sub cinci metri.

19 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe cele două autostrăzi şi pe mai multe drumuri naţionale, din cauza ceţii

Circulaţie îngreunată pe cele două autostrăzi şi pe mai multe drumuri naţionale, din cauza ceţii

Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, vizibilitatea este cuprinsă între 50 şi 100 de metri. "Întrucât este şi întuneric, poliţiştii readuc în atenţie pericolul pe care îl reprezintă gropile, mai dese şi mai adânci între kilometrii 11 şi 50", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Pe autostrada A2, ceaţa este mai densă pe tronsonul Bucureşti - Lehliu.

În judeţul Vaslui, ceaţa reduce vizibilitatea sub cinci metri pe DN24 Iaşi - Vaslui, între kilometrii 140-148, sub 10 metri pe DE 581 Crasna - Huşi, între kilometrii 20-35 şi sub 50 de metri pe DN2F Vaslui - Bacău, între kilometrii 47-52.

În judeţul Prahova, vizibilitatea este redusă sub 50 pe DN1 între Ploieşti şi Băneşti şi sub 100 de metri pe DN1A, în zonele Boldeşti şi Cheia, iar în judeţul Vâlcea, sub 50 de metri pe DN64 între Băbeni şi Dragăşani.

De asemenea, traficul este îngreunat şi pe drumurile din judeţul Mehedinţi, pe unele porţiuni de pe DN 6 vizibilitatea fiind redusă sub 30 de metri, precum şi pe DN3 Bucureşti - Fundulea, în judeţul Ilfov, unde vizibilitatea este sub 50 de metri.

În condiţii de ceaţă densă, şoferii trebuie să folosească luminile de ceaţă şi de întâlnire, să circule cu viteză redusă şi să mărească distanţa în mers între maşini.

Conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, joi noapte va fi ceaţă îndeosebi în regiunile extracarpatice. La Bucureşti, va fi ceaţă mai ales vineri dimineaţă, precizează Centrul Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici