Circulaţie îngreunată pe mai multe străzi din Capitală

Circulaţia rutieră este îngreunată, miercuri, în mai multe zone din Capitală, unde s-au format coloane de maşini, traficul fiind mai intens în apropierea centrelor universitare, unde are loc deschiderea noului an universitar.

19 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe mai multe străzi din Capitală

Circulaţie îngreunată pe mai multe străzi din Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor de la Circulaţie, traficul rutier pe străzile Capitalei a fost dat peste cap încă de la primele ore ale dimineţii, mai ales în zona centrelor universitare unde a avut loc deschiderea anului universitar 2008-2009.

La această oră se circulă cu dificultate în zona Ghencea, strada Braşov, Pasajul Lujerului, Răzoare, Operei, Piaţa Unirii, Piaţa Coposu, Piaţa Sudului, Virtuţii şi Grozăveşti.

Pentru evitarea ambuteiajelor, poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu atenţie în apropierea centrelor universitare, să oprească maşinile numai în locurile special amenajate, să nu intre în intersecţie dacă, din cauza aglomeraţiei, nu o pot traversa, să nu depăşească coloanele de maşini oprite la semafor şi să nu blocheze calea de rulare a tramvaielor.

Poliţiştii le amintesc şi pietonilor că au obligaţia să traverseze prin locurile special amenajate şi numai la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze sau să staţioneze pe carosabil.

Aproape 700.000 de studenţi şi peste 28.000 de cadre didactice din învăţământul de stat şi privat încep cursurile miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici