Circulaţie restricţionată în centrul Capitalei

Circulaţia pe mai multe străzi din zona centrală a Capitalei va fi restricţionată începând de vineri seară şi până luni dimineaţă, pentru desfăşurarea Festivalului Zilele Bucureştiului.

44 afișări
Imaginea articolului Circulaţie restricţionată în centrul Capitalei

Circulaţie restricţionată în centrul Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, potrivit municipalităţii, începând de vineri, ora 21.00 şi până luni, ora 5.00 traficul va fi restricţionat pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul Libertăţii, Piaţa Constituţiei, Bulevardul Dimitrie Cantemir şi Bulevardul Constantin Brătianu.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 00.00 şi 01.00, traficul va fi restricţionat pe Bulevardul Libertăţii, între Splaiul Independenţei şi Calea 13 Septembrie, pentru organizarea focurilor de artificii.

Totodată, sâmbătă, între orele 8.00 - 8.15 şi 21.30 - 21.45, precum şi duminică, între 9.00-9.15 şi 15.00-15.15, traficul va fi oprit temporar pe traseul care pleacă de la intersecţia străzii Halelor cu Bulevardul I.C Brătianu, precum şi până la intersecţia cu strada Şelari, pentru parada trăsurilor.

Şi pe artera care pleacă de la Piaţa Universităţii pe strada Toma Caragiu, strada Ion Ghica şi strada Doamnei traficul va fi închis începând de vineri, ora 8.00, până luni dimineaţă, la ora 4.00.

Circulaţia rutieră va fi oprită de vineri ora 6.00 până sâmbătă ora 18.00 de la intersecţia străzii Edgar Quinet cu strada Academiei până la intersecţia cu strada Biserica Enei.

De asemenea, pentru organizarea evenimentului Skatenight, Şoseaua Kisellef, de la Arcul de Triumf până la intersecţia cu strada Arhitect Ion Mincu, va fi închisă sâmbătă, între orele 10.00 şi 3.00.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti va suplimenta numărul autobuzelor pe toată durata desfăşurării evenimentului Zilelor Bucureştiului.

Astfel, 24 de autobuze vor fi destinate transportului persoanelor care participă la evenimentele din cadrul Zilelor Bucureştiului.

Potrivit municipalităţii, şi metroul va avea program de funcţionare pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică, până la ora 4.00, la intervale orare regulate.

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a anunţat, marţi, că Bryan Adams şi Costel Busuioc sunt invitaţi de onoare la Festivalul Zilele Bucureştiului organizat în perioada 20-21 septembrie, pentru aniversarea a 549 de ani de existenţă a Bucureştiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici