Circulaţie restricţionată în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna timp de 3 zile

În perioada 10-12 august, în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna vor avea loc evenimente sportive legate de Turul Ciclist al Ţinutului Secuiesc.

5103 afișări
Imaginea articolului Circulaţie restricţionată în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna timp de 3 zile

Circulaţie restricţionată în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna timp de 3 zile

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 10 – 12 august, în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, vor avea loc manifestări sportive circumscrise Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc, fiind impuse restricţii de trafic, astfel:

- la data de 10 august 2023, cu start la ora 13.00, pe DN 11B, DJ 123A şi DN 12 din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, pe traseul Sfântu Gheorghe – Covasna - Târgu Secuiesc – Pasul Nyerges (DN 11B) – Cozmeni (DN 12) - Tuşnad (DJ 123A) – Sâncrăieni (DN 12) – Miercurea Ciuc, cu sosire la ora 16.30, pe o distanţă de aproximativ 115 km, cu restricţionarea circulaţiei progresiv, la momentul trecerii caravanei cicliste

- la data de 11 august 2023, cu start la ora 12.45, pe DN 12, DN 13B şi DN 13A, pe traseul Miercurea Ciuc – Gheorgheni – Borzont (DN 13B) – Praid (DN 13A) – Miercurea Nirajului – Târgu Mureş, pe o distanţă de 158,6 km, cu restricţionarea circulaţiei progresiv, la momentul trecerii caravanei cicliste

- la data de 12 august 2023, cu start la ora 11.00, pe DN 13A pe traseul Târgu Mureş - Sovata – Praid – Lupeni – Odorheiu Secuiesc – Miercurea Ciuc, cu sosire la ora 15.00, pe o distanţă de 145 km, cu restricţionarea circulaţiei progresiv, la momentul trecerii caravanei cicliste.

Şoferilor li se recomandă să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici