Clotilde Armand suspendă doi directori judecaţi din 2018 într-un dosar de corupţie

Doi directori din cadrul ADP Sector 1, trimişi în judecată de procurorii DNA în anul 2018 într-un dosar de corupţie - trimişi în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcţia detinută: luare de mită şi mărturie mincinoasă, au fost suspendaţi din funcţie, anunţă Clotilde Armand.

545 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand suspendă doi directori judecaţi din 2018 într-un dosar de corupţie

Clotilde Armand suspendă doi directori judecaţi din 2018 într-un dosar de corupţie

„Am suspendat din funcţie doi directori din cadrul ADP Sector 1 trimişi în judecată de procurorii DNA în anul 2018 într-un dosar de corupţie - trimişi în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcţia detinută: luare de mită şi mărturie mincinoasă”, transmite primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Ea acuză că vechea administraţie că i-a protejat pe cei doi directori.

„Directorii respectivi au fost protejaţi de vechea conducere şi menţinuţi în funcţii în cadrul unei dintre cele mai bogate direcţii din primărie”, conchide edilul Sectorului 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
armand,
directori,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici