Cluj: 150 de persoane au depus cereri de revendicare a câştigurilor la Loteria bonurilor fiscale

Un număr de 150 de persoane au depus, marţi, cereri la Direcţia Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca, prin care revendică premii la Loteria bonurilor fiscale, conducerea instituţiei spunând că o persoană poate depune o singură cerere pentru a revendica un câştig, indiferent de câte bonuri are.

553 afișări
Imaginea articolului Cluj: 150 de persoane au depus cereri de revendicare a câştigurilor la Loteria bonurilor fiscale

Cluj: 150 de persoane au depus cereri de revendicare a câştigurilor la Loteria bonurilor fiscale (Imagine: Shutterstock)

Directorul executiv al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Cluj-Napoca, Ioan Pop, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că se pot depune astfel de cereri într-un interval de 30 de zile de la extragere.

"La nivelul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Cluj au fost înregistrate, marţi, în prima zi, un număr de 150 de cereri din partea unor persoane din întreg judeţul Cluj, care revendică premii în cadrul Loteriei bonurilor fiscale. Clujenii care au câştigat la această loterie au la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi revendica premiile, şi pot depune cereri în acest interval, după care organele fiscale verifică agentul economic care a emis bonul fiscal. Abia apoi persoanele respective pot intra în posesia banilor", a spus Pop.

Potrivit acestuia, o persoană poate depune o singură cerere pentru a revendica un câştig, indiferent de câte bonuri fiscale are.

"Noi nu ştim dacă o persoană a avut un singur bon fiscal sau mai multe. Înregistrăm o singură cerere, pentru un singur bon", a subliniat directorul executiv al Direcţiei Finanţelor publice clujene.

La prima extragere organizată pentru loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF, care a avut loc luni, în a doua zi de Paşte, au fost declarate câştigătoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei.

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu această valoare, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici