Cluj: Doi germani au căzut cu motocicleta într-o râpă

Doi cetăţeni germani au căzut luni dimineaţa cu motocicleta într-o râpă în localitatea Răchiţele, judeţul Cluj.

204 afișări
Imaginea articolului Cluj: Doi germani au căzut cu motocicleta într-o râpă

Arhiva Foto

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul unuei motociclete cu ataş, care se deplasa în direcţia Cascadei Vălul Miresei, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi căzut într-o râpă.

Conducătorul motocicletei, un bărbat în vârstă de 64 de ani, şi un pasager din ataş, bărbat de 59 de ani, ambii de cetăţenie germană, au primit îngrijiri medicale de specialitate.

La acţiune au participat şi salvamontiştii de la Salvamont Vlădeasa Cluj.

Cei doi, pilotul şi pasagerul motocicletei cu ataş, au fost scoşi din râpă de salvamontişti şi de pompierii de la ISU Cluj.

„Pilotul a suferit un politraumatism şi a fost nevoie de evacuarea aero cu ajutorul elicopterului care l-a transportat la UPU Cluj, iar pasagerul, care avea răni mai uşoare, a fost transportat cu ambulanţa la Huedin”, au transmis salvatorii montani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici