Cluj: Secretar general din Ministerul Muncii cu permis expirat, amendat pentru depăşirea vitezei

Secretarul general adjunct din Ministerul Muncii Dantes Nicolae Bratu a fost amendat cu 750 de lei, joi, după ce a fost prins conducând cu 158 de kilometri la oră, pe Autostrada Transilvania, el având permisul expirat din septembrie 2012.

215 afișări
Imaginea articolului Cluj: Secretar general din Ministerul Muncii cu permis expirat, amendat pentru depăşirea vitezei

Cluj: Secretar general din Ministerul Muncii cu permis expirat, amendat pentru depăşirea vitezei

Oficiali din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că secretarul general adjunct din Ministerul Muncii Dantes Nicolae Bratu a fost amendat cu 750 de lei pentru depăşirea vitezei, pe Autostrada Transilvania, între localităţile Gilău şi Câmpia Turzii.

Viteza legală pe porţiunea respectivă de drum este de 130 de kilometri la oră, iar Dantes Nicolae Bratu se deplasa cu 158 kilometri la oră.

De asemenea, surse din cadrul Poliţiei au spus că, iniţial, Bratu nu a recunoscut că are o funcţie de demnitar, după care a admis că face parte din Ministerul Muncii.

Secretarul general adjunct a plătit amenda pe loc şi a plecat.

Acesta are permisul expirat din septembrie anul trecut.

Bratu a fost prins cu ajutorul unui aparat primit, miercuri, de IPJ Cluj, care foloseşte raze laser şi poate repera viteza de la o distanţă mult mai mare faţă de cele clasice. Totodată, aparatul nu poate fi detectat de instalaţiile anti-radar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici