Video Cocaină în Marea Neagră. Şeful Poliţiei anunţă că va sesiza Parchetul pentru felul în care şeful de la crimă organizată a gestionat operaţiunea | VIDEO

Şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a anunţat, luni dimineaţă, că va sesiza Parchetul pentru neglijenţă în serviciu cu privire la şeful de la crimă organizată şi antidrog Tulcea, pentru maniera în care a gestionat cazul drogurilor venite la mal în luna martie.

6335 afișări

Acolo (la Tulcea -n.r.), discutăm de şeful împuternicit şef serviciu combaterea criminalităţii organizate. A fost în primul rând , i s-a întrerupt împuternicirea, ofiţerul este cercetat în prealabil şi vom sesiza Parchetul cu privire la neglijenţă în serviciu. Mai sunt şi alte nereguli, dar mici. (I se impută -n.r.) faptul că a fost informat şi nu a raportat la timp. Dacă raporta la timp şi acţiunea se desfăşura într-un mod mult mai rapid.

Întrebat dacă o tonă de droguri a dispărut astfel din cauza şefului de la crimă organizată şi antidrog Tulcea, Ioan Buda a precizat că nu e vorba o tonă de droguri, ci de aproximativ 30 de saci.

Săptămâna trecută, conducerea Poliţiei Române a anunţat că a dispus ca Direcţia de Control Intern să facă verificări cu privire la modul în care poliţiştii din Tulcea au gestionat ancheta privind drogurile care au venit la mal în martie, existând suspiciuni că poliţiştii au ratat o captură de droguri aflată în 30 de saci.

Ancheta poliţiştilor şi a procurorilor din luna martie au dus la descoperirea a aproape o tonă de cocaină, în interiorul unei bărci de pe malul Mării Negre, în Sfântu Gheorghe. Totodată, zeci de pachete cu cocaină au fost aduse de valuri la mal, pe plajele litoralului românesc, din Năvodari până la Mangalia, fiind vorba despre o cantitate ce depăşeşte o sută de kilograme.

Taguri:
ioan buda,
parchet,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici