Cod galben de ceaţă în 19 judeţe, Bucureşti, şi pe autostrăzile A1, A2, A3

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare cod galben de ceaţă valabilă în 19 judeţe din ţară şi în Bucureşti. În zonele vizate se va produce ceaţă ce determină vizibilitate scăzută local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

256 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă în 19 judeţe, Bucureşti, şi pe autostrăzile  A1, A2, A3

Cod galben de ceaţă în 19 judeţe, Bucureşti, şi pe autostrăzile A1, A2, A3 (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

În judeţul Botoşani, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene aferente, în judeţele Vrancea, Bacău, Neamţ, Suceava inclusiv pe drumurile naţionale şi europene se va produce ceaţă cu vizibilitate redusă sub 200 m, local sub 50 m. Avertizarea este valabilă până la ora 11.00.

Local în judeţele Mehedinţi, Dolj şi Olt, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene aferente, pe arii extinse în judeţele Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila si Ilfov, inclusiv Municipiul Bucureşti, local in judeţul Buzău şi sudul judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova; inclusiv pe drumurile naţionale şi europene aferente precum şi A1, A2, A3, avertizarea este valabilă până la ora 11.00.

În judeţul Harghita, pe drumurile naţionale şi europene, inclusiv municipiul Miercurea Ciuc, avertizarea este valabilă până la ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici