COD GALBEN DE CEAŢĂ în mai multe judeţe din ţară. Vizibilitatea, redusă sub 50 de metri

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare nowcasting de ceaţă pentru mai multe judeţe din ţară, vizibilitatea în aceste zone scăzând sub 200 m, izolat sub 50 m.

276 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN DE CEAŢĂ în mai multe judeţe din ţară. Vizibilitatea, redusă sub 50 de metri

COD GALBEN DE CEAŢĂ în mai multe judeţe din ţară. Vizibilitatea, redusă sub 50 de metri (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Conform meteorologilor, în judeţele Suceava, Iaşi, Vaslui, Vrancea şi Galaţi, inclusiv drumurile naţionale, judeţene şi E85, dar şi în Dobrogea, va fi ceaţă, care determină vizibilitate scăzută sub 200 m, izolat sub 50 m, între orele 08:00 şi 11:00.

În judeţele Botoşani, Neamţ şi Bacău inclusiv drumurile naţionale, judeţene şi E85, va fi ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii orizontale sub 200 m, izolat sub 50 m, şi izolat burniţe până la ora 10:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici