COD GALBEN de ninsori şi viscol în mai multe judeţe din ţară. HARTA zonelor afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a ridicat avertizarea cod portocaliu de ninsori şi viscol, Bucureştiul şi 16 judeţe din sudul şi sud-estul ţării fiind avertizate cu cod galben, valabil până la ora 20.00.

2937 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ninsori şi viscol în mai multe judeţe din ţară. HARTA zonelor afectate

COD GALBEN de ninsori şi viscol în mai multe judeţe din ţară

Potrivit noii avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, marţi, între orele 11.00 şi 20.00, va mai ninge în estul Olteniei, în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei. În sud-estul ţării vântul va depăşi la rafală 50 - 60 de kilometri pe oră, viscolind local zăpada.

Meteorologii au precizat că de marţi, ora 20.00, şi până în noaptea de miercuri spre joi vor mai fi precipitaţii, predominant ninsori, în majoritatea regiunilor, inclusiv în zona Capitalei, dar în general liniştite şi slabe cantitativ.

Avertizarea cod portocaliu de ninsori şi viscol emisă luni de ANM pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Giurgiu, Teleorman, Vâlcea, Argeş şi Olt a fost ridicată marţi, la ora 11.00. Codul portocaliu fusese emis pentru marţi, de la ora 04.00 la 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici