Codul galben de caniculă pentru zonele sudice şi estice, prelungit până luni - VIDEO

Meteorologii au prelungit până luni codul galben de caniculă emis în urmă cu două zile, temperaturile maxime depăşind 35 de grade, mai ales în zonele sudice şi estice.

63 afișări
Imaginea articolului Codul galben de caniculă pentru zonele sudice şi estice, prelungit până luni - VIDEO

Codul galben de caniculă pentru zonele sudice şi estice, prelungit până luni (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Vremea va fi caniculară în cursul după-amiezelor în cea mai mare parte a ţării, iar indicele de confort termic va depăşi pragul critic de 80. Temperaturile maxime vor fi mai mari de 35 de grade, îndeosebi în regiunile sudice şi estice, conform atenţionării meteorologice.

Vineri după-amiază, cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sudul şi estul Munteniei, inclusiv în Bucureşti, partea continentală a Dobrogei şi sudul Moldovei, unde vor fi valori de 38 - 39 de grade.

În zonele montane şi în vestul ţării vor fi ploi torenţiale, vânt, vilejii şi căderi de grindină.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici