Coloană de 6 kilometri la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Aglomeraţie pe Valea Prahovei

Este coloană de maşini la intrarea în Bucureşti, dinspre A1. Coloana se întinde pe 6 kilometri, informează Infotrafic. Traficul e intens şi pe Valea Prahovei.

2050 afișări
Imaginea articolului Coloană de 6 kilometri la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Aglomeraţie pe Valea Prahovei

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, situaţia traficului pe principalele artere rutiere se prezintă astfel:

1. A1 Bucureşti - Piteşti: coloană de autovehicule la intrarea pe DN Centura Bucureşti, de aproximativ 6 kilometri.

2. A2 Bucureşti - Constanţa: trafic normal.

3. A3 Bucureşti - Ploieşti: trafic normal.

4. A4 Ovidiu - Agigea: trafic normal.

5. DN 1 Ploieşti - Braşov: coloane de autovehicule în Băneşti, Buşteni şi Comarnic, pe sensul de mers Ploieşti - Braşov, de circa 2 kilometri.

6. DN 2A, podul Ovidiu/CT: trafic normal.

7. DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu: trafic normal.

8. DN Centura Bucureşti: coloane de vehicule în Berceni, Bragadiru, Chiajna, Dragomireşti, Otopeni şi Pantelimon.

„Pentru o circulaţie în siguranţă în minivacanţa de Rusalii, recomandăm conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă pe tot parcursul traseului, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră, să păstreze o distanţă regulamentară între autovehicule, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi drum şi să nu urce la volan obosiţi, sau sub influenţa alcoolului ori a substanţelor stupefiante”, transmite Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici