Coloană de tiruri pe aproape 3 kilometri la Vama Borş

Câteva sute de TIR-uri blochează una din cele două benzi de circulaţie dintre Oradea şi Vama Borş, încă din noaptea de marţi spre miercuri, aşteptând să iasă din ţară spre Ungaria, însă aceste cozi sunt considerate de Poliţia de Frontieră un fenomen normal.

234 afișări
Imaginea articolului Coloană de tiruri pe aproape 3 kilometri la Vama Borş

Coloană de tiruri pe aproape 3 kilometri la Vama Borş (Imagine: Mediafax Foto)

Şirul de maşini se întinde pe o distanţă de aproape trei kilometri, dar reprezentanţii Poliţiei de Frontieră afirmă că acesta este un fenomen normal, cu care românii trebuie să se obişnuiască.

"Va trebui să ne obişnuim cu aceste cozi, căci lumea se mişcă şi sunt din ce în ce mai multe TIR-uri care tranzitează Vama Borş. Nu este nimic neobişnuit, în activitatea poliţiştilor de frontieră români şi maghiari nu a intervenit nicio sincopă, ci pur şi simplu se înmulţesc maşinile. Acestea vor fi şi mai multe în curând, fiindcă se apropie şi sezonul estival", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Bihor, comisarul Dan Lazăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici