Coloană la intrarea în Capitală pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Centrul Infotrafic anunţă că, vineri dimineaţa, s-a format o coloană de maşini, pe 700-800 de metri, la intrarea în Capitală pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, din cauza unor lucrări de reparaţii. Restricţii sunt impuse vineri şi pe Autostrada Sibiu-Deva.

7581 afișări
Imaginea articolului Coloană la intrarea în Capitală pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Coloană la intrarea în Capitală pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că vineri, până la ora 12.00, circulaţia este restricţionată pe a doua bandă pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, între kilometrii 25 – 26+600, în zona localităţii Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu, întrucât se efectuează lucrări de frezare şi asfaltare a carosabilului.

„Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la intrarea în capitală se circulă în coloană (aproximativ 700-800 de metri), viteza de deplasare 20-30 km/h”, au transmis poliţiştii.

De asemenea, restricţii sunt impuse vineri, între orele 7.00 şi 16.00, pe a doua bandă a autostrăzii A1 Sibiu-Deva, în ambele sensuri de deplasare, la kilometrul 315, în apropierea localităţii Pianu, judeţul Alba, din cauza unor lucrări de reparaţie a suprafeţei de rulare.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici