Coloane de maşini pe Valea Prahovei, spre staţiunile montane. Poliţiştii recomandă şoferilor să ia în calcul şi rutele alternative

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, joi, pe DN 1 – Valea Prahovei, spre staţiunile montane. În zona Comarnic, Sinaia, Buşteni şi Cornu s-au format coloane de maşini, anunţă Infotrafic.

552 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini pe Valea Prahovei, spre staţiunile montane. Poliţiştii recomandă şoferilor să ia în calcul şi rutele alternative

Coloane de maşini pe Valea Prahovei, spre staţiunile montane. Poliţiştii recomandă şoferilor să ia în calcul şi rutele alternative

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploieşti – Braşov.

Astfel, pe raza localităţii Comarnic, judeţul Prahova, se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Braşov, precum şi în zona centurii Sinaia, pe raza staţiunii Buşteni sau pe raza localităţii Cornu.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru a fluidiza traficul.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie.

De asemenea, poliţiştii le recomandă şoferilor ca, la planificarea călătoriei, să ia în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puţin aglomerate decât arterele principale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici