Comemorarea eroilor Revoluţiei, la Craiova - Scandal între persoanele prezente la manifestări: “Păcat, păcat, de sângele vărsat” - FOTO

Mai mulţi revoluţionari s-au certat şi s-au îmbrâncit, duminică, la manifestările organizate la Craiova pentru comemorarea eroilor Revoluţiei din 1989, transmite corespondentul MEDIAFAX.

384 afișări
Imaginea articolului Comemorarea eroilor Revoluţiei, la Craiova - Scandal între persoanele prezente la manifestări: “Păcat, păcat, de sângele vărsat” - FOTO

Comemorarea eroilor Revoluţiei, la Craiova - Scandal între persoanele prezente la manifestări: “Păcat, păcat, de sângele vărsat” - FOTO (Imagine: Bogdan Danescu/ Mediafax Foto)

Ceremonialul depunerii de coroane de flori în memoria eroilor din decembrie 1989 a fost precedat, la Craiova, de o serie de nemulţumiri ale unor revoluţionari pensionari care s-au luat la ceartă.

Unii dintre revoluţionarii care au participat, duminică, la manifestările de comemorare a eroilor Revoluţei, organizate în centrul Craiovei, unde au avut loc ceremoniale religioase şi militare la troiţa celor care şi-au pierdut viaţa în decembrie 1989, au început să scandeze împotriva celor care au ocupat locuri chiar în primele rânduri.

"Păi, ce, ăla a fost cu noi la revoluţie? Că nu a fost! Ce caută acum, aici? Lasă-ne, mă!” a declarat unul dintre participanţii la ceremonie, încercând să îl îndepărteze pe un altul, îmbrâncindu-l.

Ceilalţi participanţi au intervenit şi i-au despărţit pe cei doi înainte ca situaţia să degenereze. Oamenii din spate au încercat să calmeze spiritele, scandând “Păcat, păcat, de sângele vărsat”. Oamenii s-au calmat fără a fi nevoie de intervenţia forţelor de ordine, după ce primul rând a fost format, în cele din urmă, de familiile celor care şi-au pierdut viaţa în decembrie 1989 şi de participanţii la evenimentele din acele zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici