Comisar de la Protecţia Consumatorului din Constanţa, BĂTUT şi scuipat în parcarea unui centru comercial | VIDEO

Un comisar de la Protecţia Consumatorului din Constanţa a fost bătut şi scuipat de un client al hipermarket, pentru că ar fi parcat greşit. Scandalul din parcarea centrului comercial a fost filmat, iar reprezentantul OPC intenţionează să depună plângere la Poliţie.

9325 afișări
Imaginea articolului Comisar de la Protecţia Consumatorului din Constanţa, BĂTUT şi scuipat în parcarea unui centru comercial | VIDEO

Comisar de la Protecţia Consumatorului din Constanţa, BĂTUT şi scuipat în parcarea unui centru comercial

AVETISMENT! Imaginile video vă pot afecta emoţional. Limbaj licenţios.

Potrivit şefului CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, o echipă a comisariatului a mers, sâmbătă, în control la centrul comercial, dar incidentul a izbucnit în parcarea complexului, din cauza unui loc de parcare.

"Astăzi (sâmbătă – n.r.), pe baza unei sesizări din spaţiul online, am desfăşurat un control operativ la un magazine din complexul comercial. Unul dintre colegii mei prezent la control a fost lovit şi înjurat în parcare", a precizat Constantinescu.

Incidentul a izbucnit din cauza locurilor de parcare, agresorul acuzând că autoturismul său a fost blocat de cel al comisarului şi a fost filmat chiar de către cel agresat.

Pe imagini se vede cum agresorul coboară de mai multe ori din maşină, îl loveşte, înjură şi scuipă pe reprezentantul OPC, în timp ce soţia îl roagă să se calmeze pentru că s-a speriat copilul, prezent la scena, din maşină.

Comisarul OPC intenţionează acum să meargă la medicina legală pentru un certificat medico-legal şi apoi să depună o plângere la Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici