Comisarul şef Păun Iordache, noul director al DGIPI

Noul director general al DGIPI este, de joi, comisarul şef Păun Iordache, director general adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, informează Biroul de presă al Direcţiei.

404 afișări
Imaginea articolului Comisarul şef Păun Iordache, noul director al DGIPI

Comisarul şef Păun Iordache, noul director al DGIPI (Imagine: dgipi.mai.gov.ro)

Şeful Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul MAI (DGIPI), Gelu Drăjneanu, a demisionat de la conducerea instituţiei, a comunicat pentru MEDIAFAX, Biroul de presă al direcţiei.

Potrivit sursei citate, demisia lui Drăjnenau a fost prezentată, joi, la prima oră, şi a fost semnată de către ministrul Dan Nica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici