Comisia comună pentru controlul SRI, convocată marţi, reprezentanţii Serviciului chemaţi la audieri

Comisia parlamentară comună pentru controlul activităţii Serviciului Român de Informaţii (SRI) se va întruni, marţi, fiind aşteptaţi la audieri şi reprezentanţii Serviciului.

233 afișări
Imaginea articolului Comisia comună pentru controlul SRI, convocată marţi, reprezentanţii Serviciului chemaţi la audieri

Comisia comună pentru controlul SRI, convocată marţi, reprezentanţii Serviciului chemaţi la audieri (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse parlamentare, comisia parlamentară comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului se va reuni începând cu ora 13.00, pentru a-i audia reprezentanţii SRI.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, anunţă că va face demersuri pentru ca "rapoartele SRI şi SPP" privind protecţia şefului statului "în cazul vizitelor la clanul Bercea" să ajungă la Comisile Parlamentare pentru un raport din care să rezulte dacă preşedintele a fost sau nu informat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici