Comoara interzisă găsită în mare de o femeie aflată la pescuit

Primarul din Tampa a recuperat un transport de cocaină de un milion de dolari din mare.

21938 afișări
Imaginea articolului Comoara interzisă găsită în mare de o femeie aflată la pescuit

Primarul din Tampa, Jane Castor, căuta un peşte rar care poate fi prins în arhipelagul insulelor Keys, în largul coastei Floridei, între oraşul în care este primul oraş şi Miami. În schimb, a găsit 30 de kg de cocaină, un transport în valoare de un milion de dolari.

Potrivit presei americane, pe 23 iulie, Castor se afla cu familia la bordul unei ambarcaţiuni pe care o deţin şi îşi petrecea ziua în apele tropicale ale unui arhipelag foarte popular cu turişti şi cupescari.

Văzând ceva ciudat în ape, primarul şi rudele ei au recuperat pachetul suspect şi, odată adus la bord, s-au trezit în faţa încărcăturii de droguri. A raportat imediat la Garda de Coastă locală, astfel încât autorităţile au preluat cocaina.

Jane Castor şi-a împărtăşit experienţa şi descoperirea neobişnuită pe canalele ei de socializare. Înainte de a deveni primar al oraşului Tampa, Castor a fost prima femeie şef de poliţie din oraşul de pe coasta de vest a statului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici