Compania TAROM anulează cursele Bucureşti - Frankfurt de vineri. Care sunt cauzele

Zboruri TAROM din Bucureşti spre şi din Frankfurt vor fi anulate vineri, din cauza unui protest al agenţilor de handling al aeroportului din Frankfurt.

3937 afișări
Imaginea articolului Compania TAROM anulează cursele Bucureşti - Frankfurt de vineri. Care sunt cauzele

Sursa foto: Mediafaxfoto

Compania anunţă că zborurile TAROM RO305 Otopeni OTP - Frankfurt şi RO306 Frankfurt - Otopeni de vineri se vor anula din cauza unui protest al agenţilor de handling al aeroportului din Frankfurt.

„Astfel, pentru a veni în întâmpinarea călătorilor afectaţi de acţiunea de protest, vă informăm că pasagerii vor fi reprotejaţi pe zborurile RO301 şi RO302 din data de 30 Octombrie 2021 (Otopeni OTP - Frankfurt FRA 08:35 -> 10:15 şi Frankfurt FRA - Otopeni OTP 11:15 -> 14:40). Orele afişate sunt locale”, transmite compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici