Compania TAROM anunţă că va relua zborurile spre Tel Aviv

Compania TAROM anunţă că va relua zborurile spre Tel Aviv începând din luna ianuarie.

102 afișări
Imaginea articolului Compania TAROM anunţă că va relua zborurile spre Tel Aviv

Compania TAROM anunţă reluarea legăturii pe „relaţia Tel Aviv cu doua frecvenţe săptămânale” începând de la 1 ianuarie.

„Prima cursă, programată pentru data de 1 ianuarie, cu numărul RO155/6 va fi operată conform următorului orar de zbor: RO155: plecare din Bucureşti (OTP) la ora 20.45 şi sosire la Tel Aviv (TLV) la ora 23.20 în data de 1 ianuarie 2024- RO156: plecare din Tel Aviv (TLV) la ora 00.20 şi sosire la Bucureşti (OTP) la ora 03.05 în data de 2 ianarie 2024”, a anunţat TAROM.

Compania TAROM mai anunţă că „monitorizează în continuare situaţia de securitate din Israel şi este în permanentă comunicare cu autorităţile locale şi internaţionale în vederea reluării operării”.

Programul ar putea fi modificat din nou în ianuarie.

„În contextul reluării operării şi a schimbării situaţiei actuale din Israel, programul de zbor va fi ajustat corespunzator şi va fi reflectat în sistemele de rezervări. Din a doua săptămână a lunii ianuarie 2024, compania TAROM va opera două frecvenţe săptămânale, în zilele de joi şi duminica, având în analiză dezvoltarea progresivă a operării în funcţie de situaţia din Israel”, a precizat compania aviatică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici