Condamnat pentru tentativă de omor, scapă. Apoi e prins furând o maşină

  • Un condamnat la 8 ani şi 8 luni pentru tentativă de omor a reuşit să scape până acum de răspundere.
  • A fost prins după ce a furat o maşină.
304 afișări
Imaginea articolului Condamnat pentru tentativă de omor, scapă. Apoi e prins furând o maşină

Condamnat pentru tentativă de omor, scapă. Apoi e prins furând o maşină

Poliţia Smârdan, judeţul Galaţi, a fost sesizată duminică, de un bărbat cu vârsta de 24 de ani, plecat din ţară, că persoane necunoscute i-au furat maşina lăsată de anul trecut la un prieten, în satul Mihail Kogălniceanu, comuna Smârdan, pentru a o repara.

Persoana care a furat maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a găsit autoturismul parcat în faţa unui imobil, neasigurat şi cu cheia în contact. S-a urcat în ea şi a mers în comuna Lieşti, tot judeţul Galaţi. Noaptea, însă, poliţia a observat autoturismul, care avea o deplasare nefirească pe DN 25, astfel că a pornit în urmărirea acestuia.

Şoferul a refuzat să oprească şi a mărit viteza.

„Urmărirea autoturismului a avut loc pe o distanţă de câteva sute de metri, întrucât persoana de la volan l-ar fi abandonat în curtea unei unităţi de învăţământ şi ar fi fugit de poliţişti, sărind mai multe garduri împrejmuitoare de la curţile imobilelor din zona respectivă nereuşindu-se prinderea sa. Ulterior, marţi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul celor de la Postul de Poliţie Comunală Smârdan, Secţia 2 Poliţie Rurală Smârdan şi Secţia 3 Poliţie Rurală Lieşti, au identificat şi depistat persoana bănuită de comiterea acestui furt, fiind vorba despre un bărbat, de 23 de ani, domiciliat în satul Mihail Kogălniceanu”, informează IPJ Galaţi.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi. Ulterior, s-a aflat că acesta era dat în urmărire naţională, întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 8 ani şi 8 luni, pentru tentativă la omor.

După expirarea celor 24 de ore de la măsura reţinerii, bărbatul a fost condus şi încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici