Conducerea Direcţiei Administrare Parcuri şi Zone de Agrement Sector 4, suspendată

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a decis sistarea lucrărilor de amenajare peisagistică din Parcul Lumea Copiilor şi suspendarea conducerii Direcţiei Administrare Parcuri şi Zone de Agrement Sector 4, care s-a ocupat de acest proiect.

1197 afișări
Imaginea articolului Conducerea Direcţiei Administrare Parcuri şi Zone de Agrement Sector 4, suspendată

Conducerea Direcţiei Administrare Parcuri şi Zone de Agrement Sector 4, suspendată (Imagine: diana Zaharia/ Mediafax Foto)

"În urma ştirilor apărute în presă şi pe reţelele de socializare, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a decis sistarea lucrărilor de amenajare peisagistică din Parcul Lumea Copiilor şi suspendarea de îndată a conducerii Direcţiei Administrare Parcuri şi Zone de Agrement Sector 4, care s-a ocupat de acest proiect.", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 4, publicat pe site-ul instituţiei.

Potrivit documentului citat, primarul Daniel Băluţă a decis şi trimiterea Corpului de Control la Direcţia Administrare Parcuri şi Zone de Agrement Sector 4 pentru verificări.

După primirea raportului realizat de Corpul de Control, se vor dispune măsurile necesare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici