Video Consilier local din Gorj, suspectat că a furat motoarele unor ambulanţe/ Poliţiştii au făcut percheziţii la două locuinţe | VIDEO

Un consilier local din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, este suspectat că a furat două motoare ale unor ambulanţe parcate în curtea Primăriei, iar luni dimineaţa, poliţiştii au descins la două locuinţe din comună, una fiind a consilierului.

1407 afișări

Cele două percheziţii sunt făcute, luni dimineaţa, în două locuinţe din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj.

„Poliţiştii au descins în două locaţii din comuna Drăguţeşti, fiind efectuate percheziţii domiciliare care vizează infracţiunea de furt. Acestea sunt în curs de desfăşurare", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Primarul comunei Drăguţeşti, Ion Popescu, susţine că descinderi sunt făcute şi în casa unui consilier local şi că la locuinţa sa ar fi fost găsite motoarele furate.

„Am înţeles că ar fi vorba despre Ion Bârsanu, consilier local. Cel care era cu motoarele, ar fi găsit motoarele la el, dar nu ştiu să vă spun mai mult. Motoarele de pe salvări, au fost două salvări şi s-au furat motoarele de pe ele şi le-au găsit la consilier. Furtul a avut loc anul trecut, ambulanţele erau în curtea primăriei, sunt parcate în curte, au fost luate cu titlu gratuit acum câţiva ani, de la Ambulanţă, pe care nu le-am folosit şi domnii respectivi şi-au permis să le descomplecteze. Nu mai aveam cum să le folosesc, că tot furau de pe ele. Eu am sesizat furtul la Poliţie, anul trecut. Eu ştiam că cineva din comună a spus că le-a încărcat, nu mă aşteptam să le găsească la el ", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ion Popescu, primarul comunei Drăguţeşti.

În luna martie, consilierul local a fost implicat într-un alt scandal, fiind acuzat că ar fi agresat-o verbal pe secretara primăriei, după ce aceasta nu ar fi justificat banii cheltuiţi pentru mărţişoare.

Consilierul local nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a comenta acuzaţiile care i se aduc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici