Consilierii generali ai PNL solicită demisia directorului Autorităţii de Supraveghere a Animalelor

Consilierii generali ai PNL solicită demisia imediată a directorul Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) după ce sâmbătă dimineaţa o femeie a murit pe malul Lacului Morii după ce ar fi fost muşcată de câini.

328 afișări
Imaginea articolului Consilierii generali ai PNL solicită demisia directorului Autorităţii de Supraveghere a Animalelor

Consilierii generali ai PNL solicită demisia directorului Autorităţii de Supraveghere a Animalelor

„Sumele alocate anual pentru ASPA Bucureşti din bugetul PMB sunt imense. Vreau un raport detaliat de la conducerea acestei subordonate a PMB, care are atribuţii exclusive şi misiunea de a gestiona câinii fără stăpân, şi un plan clar de acţiuni pentru a evita astfel de tragedii în viitor”, susţine, pe Facebook, Diana Mardarovici, consilier general care spune că aceasta este poziţia consilierilor generali PNL.

„Vreau să ştiu cine a cerut oprirea capturării câinilor fără stăpân! Sunteţi plătiţi să ne protejaţi, nu să tocaţi bugete pe pliante!”, a adăugat aceasta.

Ea solicită demisia imediată a directorului ASPA.

O femeie care alerga în zona Lacului Morii din Sectorul 6 al Capitalei a murit sâmbătă dimineaţa. Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că aceasta ar fi fost muşcată de câini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici