Consiliul Judeţean Şcolar Constanţa a schimbat scenariile de funcţionare pentru 36 de şcoli: 14 au trecut în scenariul roşu

  • Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Constanţa a schimbat, joi, scenariile de funcţionare pentru 36 de unităţi de învăţământ din judeţ.
  • 14 dintre acestea au fost trecute în scenariul roşu, cu participarea la ore exclusiv online.
793 afișări
Imaginea articolului Consiliul Judeţean Şcolar Constanţa a schimbat scenariile de funcţionare pentru 36 de şcoli: 14 au trecut în scenariul roşu

Consiliul Judeţean Şcolar Constanţa a schimbat scenariile de funcţionare pentru 36 de şcoli: 14 au trecut în scenariul roşu

CJSU a decis trecerea din scenariul 2 în scenariul 3 de funcţionare pentru următoarele şcoli:

  • Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” Constanţa până pe 21 octombrie (o clasă a II-a şi o clasă a VIII-a, un cadru didactic confirmat)
  • Şcoala Gimnazială „Petre Ispirescu” Constanţa până pe 21 octombrie (o clasă I, un elev confirmat)
  • Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia până pe 21 octombrie (o clasă a II-a postliceală, un elev confirmat)
  • Şcoala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza” Constanţa până pe 21 octombrie (o clasă I, un elev confirmat)
  • Şcoala Postliceală „Hipocrate” Constanţa până pe 21 octombrie(cursanţi – asistent medical de farmacie, un cadru didactic confirmat)
  • Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Cuv. Dionisie Exiguul” Constanţa până pe 21 octombrie (clasa a X-a, un elev confirmat).

De asemenea, pe fondul depăşirii ratei cumulate de infectare în ultimele 14 zile s-a votat trecerea din scenariul 2 în scenariul 3 pentru Şcoala Gimnazială „Adrian Ghencea” Săcele şi pentru Grădiniţa cu Program Normal Săcele, până la modificarea ratei incidenţei.

Aceeaşi modificare de scenariu s-a aplicat şi pentru Grădiniţa cu Program Normal nr. 11 Medgidia, până la primirea avizelor necesare.

„Totodată, în cazul Şcolii Gimnaziale nr. 1 din Tuzla s-a votat trecerea din scenariul 1 în scenariul 3, pentru o clasă a VIII-a, până pe data de 21 octombrie, în urma confirmării unui elev. Aceeaşi modificare de scenariu s-a aplicat şi pentru Grădiniţa cu Program Normal „Piticot” Medgidia, până la primirea avizelor necesare”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Constanţa.

Alte 22 de unităţi de învăţământ vor trece din scenariul 1 în scenariul 2 de funcţionare, ca urmare a depăşirii indicelui de 1.5 cazuri /1.000 de locuitori. În acelaşi timp, s-a votat trecerea din scenariul 3 în scenariul 2 pentru trei unităţi de învăţământ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici